Om Play For Life

Hos Play For Life er det kvalitet, sikkerhed og høj legeværdi der er nøgleordene. Vi går ikke på kompromis med nogen af tingene, så de varer vi sælger, opfylder som minimum de gældende krav, der er til sikkerhed og sundhed.

Vores legetøj er lavet med tanke på, at børn udvikler sig gennem leg. Det er gennem leg de udvikler deres motoriske og sociale færdigheder, der er vigtige videre i livet.

Men det skal være sjovt at lege, derfor har vores legetøj en høj legeværdi der gør, at det kan fange barnets interesse mere end blot et øjeblik. Og det gør bestemt heller ikke noget, at det er flot at se på.

Vi har over 25 års erfaring med legetøj og babyudstyr, hvilket giver os en god baggrund for udvælgelse af produkter.

Så velkommen til Play For Lifes store univers af lækkert, håndplukket, uforgængeligt legetøj. Vi håber du vil lade dig inspirere på de mange sider.
 
1 januar 2022 købte vi firmaet Minihorn ApS
 

Bemærk vi har intet salg til private, men henviser meget gerne til nærmeste forhandler.

Play For Life Aps

Dalmosevej 26

2400 København NV

+45 33 23 43 93

info@playforlife.dk

 

Følg os på facebook

 

Copyright

Al billed- og tekst materiale på www.playforlife.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. 

Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.

Powered by Think-e.biz